105 skäl att lägga undan skärmen

105 skäl att lägga undan skärmen

Ett inlägg i bloggen Affischjägarens bekännelser

Just i dag har vi bara två frågor:

• Börjar din dos av skärmtid vara fylld för den här våren?
• Visste du att vi på Come to Sweden har en konstskatt som kan bli din?

Vårt tips är därför: Lägg undan skärmen, glöm Game of Thrones och Instagram. Ge istället konsten en chans, på dina egna väggar. Redan en enda klassisk svensk reseaffisch får dig nämligen på mycket bättre humör – det lovar vi*.

Ja, vem skulle inte föredra att stirra på det sköna Sverige? Detta otroliga affisch-paradis där solen aldrig går ner, där såväl havet som sjöarna är blåa som blåbär och varje måltid är ett kulinariskt crescendo.

För låt oss vara ärliga: eftersom det just nu inte är speciellt aktuellt att resa är våra affischer din bästa chans att uppleva Sverige.

I vårt sortiment av affischer (du har cirka 105 motiv/storlekar att välja mellan) hittar du nämligen härliga vintageklassiker. Oavsett vilka affischer du väljer kan du vara säker på att dina väggar där hemma blir bra mycket roligare än ditt Instaflöde.

Synd bara att du inte kan scrolla på dina väggar.

Klicka här för att hitta din livsglädje >>

Mot sommaren!

Magnus Londen, Affischjägare

Hör gärna av dig! magnus.londen (at) cometosweden.se

*) Om du efter att ha hängt upp en Come to Sweden-affisch ändå skulle känna att du är på sämre humör än innan, behöver du bara returnera affischen till oss. Vi lovar att inte ställa några jobbiga frågor.