+46 (0)76 110 99 48

 posters(a)cometosweden.se

Come to Sweden
Publishing AB
 

© Come to Sweden
Publishing AB 2017

 

Magnus Londen

Magnus år vår kreativa chef och grundare av både Come to Sweden och Come to Finland. Men hans tidigare liv hänger fortfarande med: han är också journalist och författare. Han har skrivit tre reseskildningar (Sibirien, S:t Petersburg och Charterresor) och är sedan 2005 varje fredag programledare för talkshowen Eftersnack på finländska Yle. Han bor och jobbar i Helsingfors.
 

Favoritaffisch: Have a good time av Inga-Greta Solbreck-Möller
Bästa resmål i Sverige: Abisko

magnus.londen(a)cometosweden.se

Emilia Hytönen

Emilia är vår försäljningskonsult som också ansvarar för Come to Swedens marknadsföring. Med ena delen av hjärtat i Sverige och andra i Finland rör hon sig i båda länderna och resor, konst och kultur är några av hennes stora intressen. Att få jobba med reseaffischer är därför lite av en dröm! Vid sidan om Come to Sweden är hon producent för en musikförening och involverad i ett antal kulturprojekt av olika slag. Om hon inte jobbar med kultur ser man henne ofta i publiken på teatrar och andra kulturhappenings. Emilia jobbar även med Come to Finlands utställning som visar original av reseaffischer. 

emilia(a)cometosweden.se

 

Julius Uusikylä

Julius är vikarierande grafiker på Come to Finland och Come to Sweden. Han är visuell journalist och designer med sitt enmansföretag KRUT. Hans bakgrund och bekvämlighetszon ligger kring magasindesign och nyhetsjournalistik, men han har en passion för infografik och i synnerhet den slags smarta detaljer som finns i lyckad affischdesign. Han beundrar minimalistisk design och traditionell typografi, vilka båda finns i mänder i Come to Swedens affischsamlingar. Han längtar konstant ut på vandring i ödemarken.

Favoritaffisch: SJ Midnattssolen - Polcirkeln av Bengt Brattström
Drömresemål i Sverige: Höga kusten