+46 (0)76 110 99 48

 posters(a)cometosweden.se

Come to Sweden
Publishing AB
 

© Come to Sweden
Publishing AB 2017

 

Våra värderingar

Come to Sweden tillverkar och säljer design- och inredningsprodukter samt bruksföremål som baserar sig på autentiska svenska reseaffischer.

Våra ledord är:

GLÄDJE
PASSION
RESPEKT

Hela företagsidén började med en enkel idé som förvandlades till en passion. Det är samma passion som driver oss idag: kärleken till konstverken och kärleken till resandet. I varje produkt ska vi förmedla den personliga passion vi känner till arvet vi förvaltar och att till att just vi bearbetar det historiska materialet innovativt och modernt.

Våra produkter ska väcka och sprida glädje hos våra kunder – känslan av att den här produkten har glimten i ögat i sig. När vi utvecklar, producerar och säljer CTS-produkter känner vi med andra ord stolthet och glädje över att just vi har möjligheten att göra affischerna kända i nya format.

Vi behandlar alltid konstverken, konstnärerna och det historiska arvet med respekt. Vi ska alltid ha konstnären i åtanke: vad hade konstnären tänkt om denna nya produkt? Vi fuskar därför aldrig, utan hela kedjan från planering till produktion till försäljning till distribution ska genomsyras av respekt för vårt material i kombination med personlig kundservice.

Vi förädlar ett existerande kulturarv till kommersiellt livskraftiga produkter. Vi har idéer och vi representerar nytänkande. Vi producerar i Norden och ger arbetstillfällen här. I produktionen har miljöaspekter hög rangordning, och vi håller stenhårt fast vid produkt- och etisk kvalitet.

Vi tillverkar ingenting utan att upphovsrätten är säkerställd. Vi tillverkar allting i Finland och Sverige och så långt det är möjligt av finländska och svenska råvaror.

Vårt löfte

Vi känner alltid till producenterna och besöker dem personligen.

Vi är snabba och effektiva i vår distribution.

Vi lyfter alltid fram berättelsen, det unika i vårt varumärke.

Vi är stolta över vad vi gör och det ska synas i varje fas.

Vår kundservice är personlig, snabb och vänlig.

Läs mer om företaget.